Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Prof. Dr. Teoman Duralı "Adanmış Ömürler"e konuk olacak

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - "Necip Fazıl Saygı" ödülüne layık görülen eğitim dünyasının duayen isimlerinden felsefe profesörüProf. Dr. Teoman Duralı, Bağcılar Belediyesi'nin düzenleyeceği "Adanmış Ömürler" söyleşi programına katılacak. Prof. Duralı, bilgi ve tecrübelerini yeni nesile aktarıp gençlerin merak ettiği soruları cevaplandıracak.

        Hayatını fikirleri uğruna mücadele ederek, ilimle meşgul olarak ve çevresine yararlı şeyler yaparak geçirmiş önemli isimlerin ağırlandığı "Adanmış Ömürler" programının bu ayki konuğu İbn Haldun Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Teoman Duralı olacak. Bağcılar Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat Merkezi'nde 15 Ocak'ta düzenlenecek söyleşinin moderatörlüğünü araştırmacı-yazar Demet Tezcan yapacak.

        "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden ödül almıştı"

        Felsefeci, edebiyatçı, akademisyen ve yazar kimliği bulunan Duralı, bugüne kadar edindiği bilgi, deneyim ve tecrübelerini dinleyicilere aktaracak. Duralı, geçmişten vereceği örneklerle yeni nesli hem aydınlatacak hem de ileriye yönelik uyarılarda bulunacak. Çok sayıda konferans, yazı, söyleşi, makale ve kitabı bulunan Prof. Duralı, son olarak kendisine layık görülen "Necip Fazıl Saygı Ödülü"nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden almıştı.

        (HB-ÖK-Y)

        13.01.2018 13:06:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler