Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atakent Halk Müziği Korosu'ndan müzik ziyafeti

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Atakent Türk Halk Müziği Korosu, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde sanatseverlere keyifli bir konser verdi.

        Atakent sakinlerinden oluşan Atakent Türk Halk Müziği Korosu, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde konser verdi. Fuat İkiz şefliğinde Başak İkiz'in sunumuyla gerçekleşen konsere Küçükçekmeceliler büyük ilgi gösterdi. Koro, Aşık Mahsuni Şerif, Neşet Ertaş, Daimi, Aşık Veysel'e ve pek çok halk ozanının "Güzelliğin On Para Etmez, Çeşmi Siyahım, Ne Ağlarsın, Derde Düştüm" gibi ölümsüz eserlerini seslendirdi. Müzikseverler, koroya alkışlarla hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden, şef Fuat İkiz ve Atakent Türk Halk Müziği Korosu'na teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdim etti.

        (HB-Y)

        18.01.2018 11:01:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler