Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler karnelerini boğaz turunda aldı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - Üsküdar'da öğrenciler düzenlenen boğaz turunda karnelerini Başkan Hilmi Türkmen'in elinden aldı.

        2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim yarıyılının bugün sona ermesiyle milyonlarca öğrenci karnelerini aldı. Üsküdar Belediyesi de düzenlediği etkinlikle öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Valide Sultan Gemisi'nde düzenlenen törende öğrenciler karnelerini Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in elinden alırken, bir yandan da boğazın eşsiz güzelliklerini görme fırsatı buldu.

        Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, öğrencilere iyi tatiller dileyerek, "Bugün çocuklarımız çok sevinçli. Bir taraftan tatile girmenin mutluluğunu yaşıyorlar, bir taraftan da belki de Boğaz'da Valide Sultan Gemisi'nde karne dağıtım törenindeyiz. Çocuklar Boğaz'daki bu güzellikten adeta karne heyecanını unuttular. İyi tatiller diliyorum. İnşallah dinlenmiş olarak ikinci yarıya başlayacaklardır" dedi.

        Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte karnelerini alan öğrenciler, Boğaz turuyla keyifli bir gün geçirdi.

        (MB-HB-BA-Y)

        19.01.2018 13:16:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler