Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küçükçekmeceliler ilk kapalı pazar yerine kavuşuyor

        - Sultanmurat Pazar Kompleksi ve Otoparkı açılıyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece Sultanmurat Mahallesi Anadolu Sokak'ta inşaatı tamamlanan Pazar Kompleksi ve Otoparkı hizmete açılıyor.

        Kolay ve ulaşılabilir hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam eden Küçükçekmece Belediyesi, yıllardır pazar esnafının olumsuz hava koşullarında çektiği zorluklara son vermek ve halkın daha rahat alışveriş yapabilmesini sağlamak amacıyla inşasına başlanan kapalı pazar yerlerinin ilkini tamamladı.

        Sultanmurat Pazar Kompleksi ve Otoparkı projesi, 900 tezgahlı kapalı pazar yeri, meydan, dinlenme, gezi ve spor alanları, oyun alanları, süs havuzları, kafeler, mescit ve 120 araç kapasiteli yeraltı otoparkı olarak hayata geçiyor.

        Sultanmurat Pazar Kompleksi ve Otoparkı'nın açılışı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve ilçe protokolünün katılımıyla 25 Ocak Perşembe saat 14.00'te gerçekleşecek.

        (HB-ÖK-Y)

        23.01.2018 13:18:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler