Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükçekmece Belediyesinden vatandaşlara psikolojik destek

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi, üç yıla yakın bir süredir uzman psikologlar tarafından vatandaşlara bireysel psikoterapi hizmeti veriyor.

        Büyükçekmece'de yaşayan ve psikolojik destek almaya ihtiyaç duyan 7'den 70'e tüm vatandaşlar Büyükçekmece Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezinde (BADEM) uzman psikologlar tarafından psikolojik destek alma imkanı buluyor. Büyükçekmece Belediyesinin uzman psikologları tarafından çocuk ve ergenlere yönelik psikoterapi, yetişkinlere yönelik psikoterapi, çalışma alanları, engelli bireyler ve ailelerine yönelik psikolojik destek ve onkoloji tedavisi gören vatandaşlara 45 dakikalık seanslarla ücretsiz terapi veriliyor.

        Büyükçekmece'de ikamet eden bin 500 vatandaşa psikolojik danışmanlık hizmeti veren Büyükçekmece Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi, özellikle dikkat eksikliği, hiperaktivite, iletişim problemleri ve öfke problemleri gibi sorunlarda danışanlara çözüm yolu buluyor.

        (HB-Y)

        24.01.2018 10:51:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler