Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yolda mahsur kalan ambulansı belediye ekipleri kurtardı

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Derebucak ilçesinde etkili olan kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz etkilerken, ulaşımda da güçlükler yaşanıyor. Seyir halindeyken yoldan çıkarak kar yığınlarına saplanan ambulans belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.

        Derebucak'ın Gencek Mahallesi ile Beyşehir'in Huğlu Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda vakaya çıkan bir ambulansın yoldan çıkarak kara saplandığının bildirilmesi üzerine Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler harekete geçti. Adrese sevk edilen bir iş makinesi, ambulansı çekerek saplandığı kar yığınlarından kurtardı. Yol üzerine tekrar çıkarılan ambulans böylelikle yoluna devam edebildi. Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi 4. Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, Beyşehir-Akseki-Antalya Karayolu üzerinde meydana gelen ve maddi hasarla sonuçlanan bir trafik kazasına da müdahale etti. Kazanın yaşandığı güzergaha sevk edilen bir iş makinesi, devrilerek ters dönen aracın yoldan kaldırılması çalışmalarına da destek verdi.

        (ARÖ-FM-Y)

        26.01.2018 10:20:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler