Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        7'den 70'e herkes bu kursta

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kültür sanat faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Ümraniye Belediyesi; enstrüman kurslarıyla Ümraniyelilerin müzik konusunda da eğitimler almasını sağlıyor.

        Ümraniye Belediyesi; enstrüman kurslarında verdiği eğitimlerle 200'ü aşkın Ümraniyelinin müzik eğitimi almasını sağlıyor. Belediyenin, Ümraniyelilerin boş zamanlarını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak için yaptığı yüzlerce faaliyetten biri olan enstrüman kursları, yoğun ilgi görüyor. Sanatkârlar Çarşısı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Nurettin Topçu Kültür Merkezi, Mahmut Celaleddin Ökten Kültür Merkezi, Prof. Dr. Bekir Topaloğlu Kültür Merkezi ve Necmettin Erbakan Kültür Merkezi olmak üzere 6 ayrı merkezde verilen bağlama, ud, ney, keman, piyano ve gitar çalma eğitimleri; 7'den 70'e herkese hitap ediyor.

        Uzman eğitimciler tarafından verilen ve mayıs ayına kadar sürecek olan kursların sonucunda; öğrenciler temel nota bilgisini almış ve eğitimini aldıkları enstrüman konusunda geniş bir bilgi ve tecrübe edinmiş olacak.

        (HB-AŞ-Y)

        07.02.2018 10:25:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler