Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğukan Manço: "Barış Manço nesilden nesile akmaya devam ediyor"

        - Barış Manço 19'uncu ölüm yıl dönümünde Beykoz'da anıldı

        - Doğukan Manço ile Barış Manço şarkıları

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - Usta sanatçısı Barış Manço, ölüm yıl dönümünde Beykoz'da düzenlenen gecede anıldı. Babasının şarkılarını remix yaparak çalan Doğukan Manço, "Barış Manço nesilden nesile akmaya devam ediyor" dedi.

        Usta sanatçı Barış Manço, vefatının 19'uncu yılında Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte şarkılarıyla anıldı. Gecede sahneye çıkan Doğukan Manço babasının şarkılarını remix yaparak çaldı.

        Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen anma programında DJ'lik yapan Doğukan Manço, babasının dillerden düşmeyen şarkılarını çalarak Beykozlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

        Beykoz Belediyesi'ne teşekkür eden Doğukan Manço, babasının Türkiye'nin dört bir yanında anıldığını belirterek, "Açıkçası bu bizi ailecek gururlandırıyor. Daha evvel ki zamanlarda bu anma etkinlikleri için dernek olarak, aile olarak ekstra programlar yapardık. Aylar öncesinden çalışmaya başlardık. Fakat şuanda çok ciddi bir destek görmeye başladık. Herkes Barış Manço'yu kendi imkanları ile anmaya başlıyor. Bu benim için çok gurur verici bir olay. Yani Barış Manço nesilden nesile akmaya devam ediyor. Genç nesil biliyor. Geçen hafta vapur vardı. Vapur etkinliğine küçücük çocuklar, anneleriyle babalarıyla gelmiş. Barış Manço şarkıları söylüyordu. Geçen gün bir okuldaydım. Okulda da çocuklar ezbere bütün parçaları baştan sona söylemeye başladılar. Bugün Beykoz Belediyesi'ndeyiz. Beykoz'un buna sahip çıkması bizim için çok gurur verici. Beykoz Belediyesi'ne ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyoruz" dedi.

        (MB-HB-BA-Y)

        09.02.2018 09:02:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler