Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükçekmece'de kış mevsimi de rengarenk

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış mevsiminde de çalışmalarını aralıksız sürdürerek mevsime uygun çiçeklerle şehrin her yanını renklendiriyor.

        Çalışmalarını sadece parklarla sınırlamayan Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bulvarlar ve kavşaklarda da çiçek dikim çalışmalarını sürdürüyor. Büyükçekmece'nin çocuk parkları ve yaşam parkları, kış mevsimi çiçeklerinin dikilmesi sayesinde görsel bir şölen sunuyor. Ekipler peyzaj düzenleme çalışmalarında çuha gibi mevsime uygun çiçeklerin dikimini gerçekleştiriyor.

        "Kış mevsiminde de rengarenk"

        Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, her mevsim olduğu gibi bu kış mevsiminde de peyzaj çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, "İlçe genelinde bulunan tüm kavşak, bulvar ve parkları kış mevsimine göre çiçeklendiriyoruz. Amacımız Büyükçekmece'de kış mevsimi güzel ve rengarenk geçiyor" diye konuştu.

        (HB-Y)

        09.02.2018 11:58:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler