Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç yaşlı birlikte ebru yaptı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Darülaceze sakinleri, ESEV öğrencileri ile birlikte "Sanat Her Yerde" projesi kapsamında ustalara taş çıkarırcasına birbirinden güzel ebru eserleri yaptılar.

        Esenler Belediyesi Sanat Evi'nin (ESEV) hayata geçirdiği "Sanat Her Yerde" projesi kapsamında ESEV ebru kursu öğrencileri, Darülaceze'deki yaşlıları ziyaret ederek onlarla birlikte ebru yaptılar.

        Darülaceze'deki yaşlılarla keyifli bir sohbet eden öğrenciler, ebru teknesinin kurulmasıyla birlikte Darülaceze sakinlerine ebru yapmayı öğrettiler. Öğrencilerle birlikte ebru yapan dede ve nineler, ustalara taş çıkarırcasına birbirinden güzel eserler ortaya çıkardılar. Birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette öğrenciler, Darülaceze hediyelerini de takdim ettiler.

        (HB-BA-Y)

        09.02.2018 16:51:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler