Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇİSAD Bangladeş Başkonsolosunu ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Serdar Şahin

        TEKİRDAĞ (İHA) - Üyelerine yönelik olarak bilgilendirme ve toplantıları ile iş geliştirme fırsatları suna Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (ÇİSAD), Bangladeş Başkonsolosu Mohammad Monirul İslam'ı konuk etti.

        ÇİSAD binasında düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Müjdat Ayan, ÇİSAD üyelerine katkı sağlama adına periyodik olarak toplantılar gerçekleştirdiklerini ve bu toplantılarda ithalat - ihracat veya yatırım yapmak isteyen dernek üyesi iş insanlarını çeşitli ülkelerdeki yatırım olanakları konusunda bilgilendirme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

        Bunları yaparken o bölgelerin ya da o sektörün yetkililerini dernek binalarında ve Çorlu'da misafir ettiklerini de kaydeden Ayan, "Dernek üyelerimizi alanındaki yetkili isimlerle bir araya getiriyoruz. Son konuğumuz Bangladeş Başkonsolosu Mohammad Monirul İslam oldu. Kendisine davetimize icabet ettiği için tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

        Bangladeş Başkonsolosu Mohammad Monirul İslamm da ÇİSAD'ın davetlisi olarak Çorlu'da bulunmaktan son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederek Bangladeş'teki yatırım olanakları ile ticaret imkanları hakkında ÇİSAD üyelerine bilgiler aktardı.

        (SŞ-MEF-Y)

        10.02.2018 15:28:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler