Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe'de vatandaşların ihtiyaçlarını anında karşılıyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi İşletme Müdürlüğü ekipleri, 24 saat verdiği hizmetle Kartepeliler'in beklentilerine geç kalmadan karşılık veriyor.

        Kartepe Belediyesi İşletme Müdürlüğü ekipleri, gelen talepler doğrultusunda düğün, nişan ve cenaze törenlerinde vatandaşların her türlü ihtiyacını anında karşılıyor. Ekipler tarafından bir yıl içerisinde cenaze evlerinde 18 bin 687 kişilik yemek hizmeti verilirken, tüm cenazelere de otobüs tahsis edildi. Talep üzerine geçtiğimiz yıl Kocaeli'deki cenazeler için 374, yakın illerdeki cenaze için ise 121 otobüs seferi gerçekleştirildi. İşletme Müdürlüğü tarafından 517 çadır ve branda cenaze evlerine teslim edilirken, 63 adet hasta yatağı hasta evine ulaştırıldı.

        İlçe kamu kurum ve STK'lardan geçtiğimiz yıl gelen toplamda 160 otobüs talebi ücretsiz bir şekilde karşılanırken müdürlüklerden 215 dilekçe ile gelen araç talepleri de istisnasız karşılandı. Kartepe Belediyesi İşletme Müdürlüğü tarafından eğitim öğretim yılı boyunca Gazi İlköğretim Okulu, Pakmaya İlköğretim Okulu ve Murat Hasırcıoğlu İlköğretim Okulu'na servis hizmeti veriliyor.

        Kartepeliler'in her türlü ihtiyaçlarına çözüm üretmek için çalışan Kartepe Belediyesi, düğün, nişan, sünnet cemiyet sahiplerinin masa-sandalye taleplerini de eksiksiz ve zamanında karşılayarak Kartepeliler'in mağduriyet yaşamamaları içi çaba sarf ediyor. Aynı şekilde mezarlıklar, camiler, okullar ve ihtiyaç sahibi Kartepeliler'in evlerinin boyama işleri de belediyenin boya destek ekipleri tarafından karşılanıyor. Gerçekleşen destek hizmetlerinden son derece memnun olduklarını söyleyen Kartepeli vatandaşlar, "Toplum için küçük ama bizler için önemli ve büyük olan ihtiyaçlarımızı belediyemiz eksiksiz ve zamanında karşılıyor. İyi günde, kötü günde bizim telaşımızı azaltan, hayatımızı kolaylaştıran Başkanımız Hüseyin Üzülmez'e bu hizmetleri sağladığı için teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" dediler.

        (MK-GY-Y)

        13.02.2018 10:26:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler