Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'de 30 bin fidan toprakla buluşturuldu

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Yeşil bir kent oluşturmak amacıyla ağaçlandırma seferberliği başlatan Körfez Belediyesi, 2017 yılı içerisinde 30 bin fidan dikimi gerçekleştirdi.

        Körfez Belediyesi, ilçede yeşil alanların genişletilmesi amacıyla başlattığı ağaçlandırma seferberliğini 2017 yılında da sürdürdü. Birçok dernek ve STK temsilcileri ile yapılan dikim etkinlikleri dışında şehrin muhtelif yerlerine farklı cinslerde binlerce fidan dikildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan ilçe genelindeki park, bahçeler, mesire alanları ve Sevindikli Göleti çevresindeki ağaçlandırma çalışması kapsamında da toplam yıl içerisinde toprakla buluşturulan fidan sayısı 30 bine yaklaştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, "Körfez'in daha yeşil bir kent olması için başlatılan çalışmalara, belediyenin tüm kurumlarıyla birlikte ara vermeden devam edeceğiz" dediler.

        (MK-GY-Y)

        13.02.2018 13:52:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler