Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilim Kurdunun ilk dönemi başarıyla tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, Meram Kaymakamlığı, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen 'Bilim Kurdu' projesinin 1. Dönemi başarıyla tamamlandı.

        Proje kapsamında 1. Dönem Okullar Arası Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında 5 dalda yarı finale kalan okullar kıyasıya yarıştı. Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban ve Meram Belediyesi yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleşen turnuvalarda finalistler belli oldu.

        Bu projenin hayata geçirilmesinde en önemli payın Meram Belediyesi'ne ait olduğunu hatırlatan Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban, "Bu nedenle Meram Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sizin bu ortamınız ülkemizin geleceği için birer güç, kuvvet ve birer bilim adamı olma yolunda atılmış adımlardır. Aylık olarak yayınlanan Bilim Kurdu dergisini hepinizin çok iyi takip ettiğini görüyoruz. Bu nedenle bu ay içerisinde yapılacak yarışmanın çok çekişmeli olacağını tahmin ediyorum. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sizlerden ülkemize ve tüm insanlığa faydalı bireyler çıkacağından hiç şüphemiz yok" şeklinde konuştu.

        (ÇY-AH-Y)

        13.02.2018 14:04:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler