Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        14 Şubat çiftlerine romantik nikâh

        - Keman ve gitar eşliğinde nikahları kıyıldı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - Beykoz'da evliliklerini özel kılmak isteyen 20 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde keman ve gitar eşliğinde romantik bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

        Evlenecek çiftlerin merakla beklediği 14 Şubat Sevgililer Günü, Beykoz'da ilgi odağı oldu. Evliliklerini özel kılmak isteyen 20 çift, o güne özel nikah kıydırmak için Beykoz Belediyesi Nikah Dairesi'ne başvurarak gün aldı.

        Beykoz Belediyesi çiftler için renkli ve keyifli bir 14 Şubat programı hazırladı."Sevgililer Günü" için Beykoz Belediyesi'ne gelen çiftlerin nikahları keman ve gitar eşliğinde kıyıldı. Romantik bir atmosfer içinde nikahları kıyılan çiftler, mutluluğa 'evet' dedi. Çiftleri yalnız bırakmayan aileleri, onların heyecanına ortak oldu.

        Evlenen çiftlere imzalarını ölümsüzleştiren özel anı kalemi, fotoğraf albümü ve gül hediye edildi.

        Çiftlerin nikahını kıyan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "Bu iki yavrumuz evlenmek için belediyemize başvurdular. İnşallah iyi günde, kötü günde hep beraber olursunuz. Ömür boyu beraber olursunuz İnşallah. Bu iki gencimiz kendilerine sorulan sorulara cevap verdiler. Şahitlerimiz, şahitliklerini ettiler. Hayırlı uğurlu olsun. Mutluluklar diliyorum" dedi.

        Günün sonunda ise çiftlere, Beykoz Belediyesi tarafından Boğaz manzarası eşliğinde akşam yemeği sunulacak.

        (MB-HB-BA-Y)

        14.02.2018 15:20:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler