Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küçükçekmece Belediyesi usta tiyatro oyuncuları Altan Erkekli ve Veysel Diker'in sahnelediği 'Şifa Niyetine' adlı gösteriyi, Dünya Kadınlar Günü'nde izleyiciyle buluşturdu. Gösteriyi izleyen Küçükçekmeceliler kah güldü kah ağladı.

        Küçükçekmece Belediyesi'nin Kadınlar Günü dolayısıyla Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlediği gösteride, Erkekli ve Diler, kendi yaşantılarından anekdotları izleyicilerle paylaştı. Gösteride orkestra eşliğinde türkü ve şarkı da seslendiren ünlü oyuncular İzleyicilerden tam not aldı. İzmir'in Kavakları, Bahçede Yeşil Çınar gibi sevilen eserleri seslendiren usta oyuncular performansıyla göz doldurdu.

        "Küçükçekmece Belediyesi'ne teşekkürler"

        Kadınların sadece bir gün, göstermelik olarak anılmaması gerektiğini belirten Altan Erkekli ve Veysel Diker, "Hepimiz eşitiz bunun bu kadar altı çizilmemeli" dedi. Altan Erkekli ve Veysel Diker, "Küçükçekmece Belediyesi böyle bir incelik yapmış, düşünmüş bizi de davet ettiler. Biz de geldik. İçeriğimizde kısmı olarak uyuyor zaten" diyerek Küçükçekmece Belediyesi'ne de teşekkür etti.

        Her kadına bir gül

        Program sonunda ise Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, Veysel Diker ve Altan Erkekli'ye teşekkür ederek çiçek takdim etti. Şencan tüm konukların kadınlar gününü kutlayarak, "Aslında kadınlar gününün altında acılar var. Dokuma fabrikasında yanan kadınlar var. Kadınlar tarih boyu çile çekmiş. Tabii ki bu bir süreç. İnsan hakları, kadın hakları her geçen gün daha da iyi olacak. İnşallah çok daha güzel günler göreceğiz hep birlikte" dedi.

        Şencan daha sonra ise gösteriyi izleyen kadınlara çiçek takdim etti.

        "Hülya Avşar, Nene Hatunlara baksın"

        Altan Erkekli, Hülya Avşar'ın 'Bence kadınlar evde oturmalı, çalışmamalı' açıklamasına ise şu sözlerle tepki gösterdi:

        "Mehmet Aslantuğ'a katılıyorum tabiî ki bu konuda. Kadını hayatın içinden uzaklaştırmayı nasıl kabul edebiliriz ki, erkeklerin kadınlardan hiçbir farkının olmadığı türlü iş kolları var. Kadınlar aşçı da oluyor, şoför de oluyor. Kadın vali de var, bakanımız da var. Biraz Nene Hatunlara baksın. Onlar evde mi oturdu yoksa cephede mi savaştı?" dedi. Veysel Diker ise, bunun bir ayrımcılık olduğunu söyledi. Diker, "İnsanın bir cinsine edilgen ol demek ve günün sonunda bir erkeğe elini aç demek onu yok saymak demektir" diye konuştu.

        "Mehmet: Bir Cihan Fatihi kadrosuna tekrar dahil oldum"

        Kuliste gösteri öncesi açıklama yapan Altan Erkekli, Mehmet: Bir Cihan Fatihi dizisine tekrar dahil olduğunu, gönlünü aldıklarını ve bir kırgınlığının kalmadığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler