Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ümraniye Belediyesi, gelecek nesilleri düşünen, çevre sorunlarına karşı daha duyarlı ve bilinçli gençler yetiştirmek için çalışmalarına devam ediyor.

        Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce, Soyak Yenişehir Anaokulu'ndaki miniklere çevre bilinci, geri dönüşüm ve enerji tasarrufu gibi konularda eğitim verildi.

        Eğitim programı dahilinde haftanın belirlenen günlerinde Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince; miniklere geri dönüşüm, yağların geri dönüşümü, enerji tasarrufu, enerji tasarruflu ampullerin kullanılması, elektrik ve suyun açık bırakılmaması, kağıt, plastik, cam ve metallerin nasıl dönüştürüldüğü, atık pillerin atık pil kutusuna neden atılması gerektiği gibi konular anlatıldı.

        Soyak Yenişehir Anaokulu'ndaki miniklerin yoğun ilgi gösterdiği seminer sonrasında, çocuklara tohumlu kalem dağıtıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler