Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın girişimleriyle Selanik Bulvarı, Abdülhamithan Caddesi ve Kemerburgaz Pirinççi yolu kesişiminde yapılan kavşak, Kemerburgaz trafiğini rahatlatacak.

        Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,ilçede yaşayan vatandaşlardan gelen talepler üzerine sorunları tek tek çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Kemerburgaz'a giriş çıkışlarda sorun yaşadıklarını Başkan Remzi Aydın'a ileten Kemerburgazlıların, uzun süredir çözüme kavuşması için talepte bulundukları ve yapımı için bekledikleri kavşak tamamlandı.

        Selanik Bulvarı, Abdülhamithan Caddesi ve Kemerburgaz Pirinççi yolukesişiminde gerçekleştirilen bu proje ile trafik akışı emniyetli bir şekilde düzenlenerek minimum sinyalizasyon ile bölgedeki ulaşımı kolaylaştırdı ve rahatlattı.

        Başkan Remzi Aydın yapımı tamamlanan, peyzaj ve son kat asfaltlama aşamasına gelen Kemerburgaz Pirinççi Kavşağı'nda incelemelerde bulundu.

        Hafta sonu, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle kavşağa giderek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Remzi Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden de bilgi aldı.

        Sorunlar birer birer çözüme kavuşuyor

        Kavşağın bugüne kadar bölge halkı için büyük sorun oluşturduğunu vurgulayan Başkan Remzi Aydın şöyle devam etti; "Kemerburgaz Pirinççi Kavşağı özellikle Kemerburgaz halkımızın çok sorun yaşadığı, çözüm için çok beklediği bir bölgeydi. Burası Kemerburgaz girişimizi, çıkışımızı, Göktürk ve Cendere yönüne giden trafiği düzenleyen ana aks. Büyükşehir Belediyemizle yaptığımız çalışmalarda yatırım programına aldırmıştık. Artık sonuçlandı proje. Peyzaj ve asfaltlamanın son katı kaldı. Kemerburgazlıların çok beklediği, çok önemsediği, şikayetlerini dile getirdiklerini bir konuydu. Bu konuyu çözmüş oluyoruz."

        Başkan Remzi Aydın, sorunun çözümünde katkı sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesine de teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler