Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da bir grup genç, Seyhan ve Sarıçam belediyelerinin çukurlu yollarına tepki göstermek için çukurlara çiçek dikti.
        Adana'nın merkez Seyhan ve Sarıçam ilçelerinde ara sokaklar başta olmak üzere birçok ana caddede de yol sorunu yaşanıyor. İlçedeki yollar adete köstebek yuvalarına dönerken bu durum vatandaşları da mağdur ediyor.
        Vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Belediyesi ve Sarıçam Belediyesine ulaşmaya çalışıyor ancak belediyelerin ilgili birimleri bozuk yollar ile alakalı herhangi bir çözüm sunmuyor.
        Adana'da da bir grup genç, belediyelerin çukurlu yollarına çiçek dikip tepki gösterdi. Bu anları sosyal medya hesaplarında paylaşan gençlere binlerce kişi destek verdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler