Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Genel Başkan Yardımcısı Meryem Gül Çiftci Binici, Adana'da basın mensuplarıyla buluştu.

        Binici, Yüreğir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gazetecilerle buluşmasında, teşkilatlarının sahada olduğunu söyledi.

        Çarşı, pazar ve sokak gezileri başlattıklarını ifade eden Binici, "Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Politika Kurulu Başkanlarımız hem de merkez yönetim kurulundaki genel başkan yardımcılarımız, kendi görev alanları kapsamında çeşitli paydaş buluşmaları gerçekleştiriyor." dedi.

        Binici, güncel dünya koşulları ve Türkiye'nin ihtiyaçlarına uygun bir parti programı oluşturduklarını belirtti.

        Partilerinin iktidara hazır olduğunu söyleyen Binici, "CHP, hukuk, ekonomi, sağlık, eğitim ve sosyal politikalar alanında iktidara hazırdır. Hükümet programımız hazırdır. Parti programımızla birlikte bu buluşmaları da bu sebeple yapıyoruz. Bu buluşma, partimiz adına çok kıymetlidir." diye konuştu.

        Programda CHP İl Başkanı Anıl Tanburoğlu da konuşma yaptı.

        Binici, daha sonra partisinin Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlediği panele katıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler