Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya'da kaza yaşanan yolda gelen araçları yavaşlatmaya çalışan bir vatandaşın çabası ikinci kazanın yaşanmasına engel olamadı. Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarparak savruldu. Kaza anı saniye saniye görüntülendi.
        Edinilen bilgiye göre, Amasya'nın Suluova ilçesinde Kazanlı köyü yakınlarında kontrolden çıkan bir otomobil bariyerlere çarptı. İki kişinin yaralandığı kaza alanına acil sağlık ekipleri yönlendirildi. Hafif yaralanan iki vatandaşa müdahale edildi. O sırada yoldan geçen araç sürücülerini yavaşlatmak isteyen Ahmet Uçar adlı vatandaş, defalarca çabaladı. Hızla gelen bir otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarpıp savruldu. Kaza anı Uçar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Hasar gören otomobildeki 3 kişi kazayı şans eseri burunları bile kanamadan atlattı.
        Yağışın da etkisinin sürücülere zor anlar yaşattığını belirten Uçar, "Kaza yapan otomobil çok hızlıydı. Yavaş gelmesi için uyardım. Bariyerlere çarpıp savruldukları otomobilin içinden bunları bile kanamadan çıktılar. Verilmiş sadakaları varmış" diye konuştu.
        Kaza yapan otomobil polis ekiplerinin incelemesi sonrası kurtarıcı yardımıyla kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler