Polis ablalarından şehit kızı Melek Nur'a doğum günü sürprizi
Amasya'da Şehit Polis Sinan Yılmaz'ın kızı Melek Nur'a 18. yaş gününde polis ablaları doğum günü sürprizi yaptı.
Amasya’da Şehit Polis Sinan Yılmaz’ın kızı Melek Nur’a 18. yaş gününde polis ablaları doğum günü sürprizi yaptı.
Melek Nur Yılmaz’ın okuluna giden Amasya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü ekipleri, sınıfında pastayla sürpriz yapıp mutluluğuna ortak oldular.
Genç kız ve annesi Ümmüye Pusat Yılmaz, zor günlerinde olduğu gibi mutlu günlerinde de yanlarında olan polislere teşekkür etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.