Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'nın Alanya ilçesinde öğrencilerin katıldığı "Çocuk Gözüyle Kızılkule" resim yarışmasındaki 44 eser sergilendi.


        Alanya Belediyesi ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen "Çocuk Gözüyle Kızılkule" resim yarışması sona erdi.

        Yarışma sonunda 44 eser, tarihi Kızılkule'de düzenlenen etkinlikle sergilendi.

        Serginin açılışına Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

        Sergi açılışında konuşan Koçak, öğrencilerin sergiledikleri eserlerin önemine değinerek, öğrencileri emek ve özverilerinden dolayı tebrik etti.

        Sergi, 26 Nisan Pazar gününe kadar ücretsiz olarak ziyarete açık olacak.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler