ALKÜ Rektörü Türkdoğan hastaneye kaldırıldı, anjiyo yapılıp stent takıldı
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Rektör Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ın yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı.
ALKÜ tarafından yapılan duyuruda Rektör Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ın 17 Mayıs 2026 Pazar günü öğle saatlerinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurduğu bildirildi. Yapılan kontroller kapsamında anjiyo işlemi gerçekleştirildiği, stent takıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.
Açıklamada, Rektör Türkdoğan’ın tedavi ve gözlem sürecinin yoğun bakım sonrası serviste devam ettiği belirtilirken, "Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ailesi olarak Sayın Rektörümüze geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz" denildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.