Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın TAKE Projesi kapsamında üreticilere 14 bin adet domates fidesi dağıtıldı.
        Bozdoğan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma çerçevesinde, üreticilere Geççi Kuzeyköy çeşidi domates fideleri teslim edildi. Düzenlenen dağıtım programına Bozdoğan Kaymakamı Yunus Emre Polat ile İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nevzat Erdem katıldı. Programda konuşan yetkililer, üreticilere hayırlı ve bereketli bir sezon temennisinde bulundu. TAKE Projesi kapsamında gerçekleştirilen fide desteği ile bitkisel üretimin geliştirilmesi, tarımsal verimliliğin artırılması ve üreticilerin desteklenmesinin hedeflendiği belirtildi. Dağıtılan fidelerin ilçe tarımına önemli katkı sağlamasının beklendiği ifade edilirken, üreticilere yönelik destek ve teknik çalışmaların da devam edeceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler