Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı görevine seçilen Burakhan Taşdemir, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte göreve başlamasının ardından protokol ziyaretlerine hızlı başladı. Taşdemir ve ekibi, ilk olarak Kaymakam İbrahim Keklik’i makamında ziyaret etti.

        Gerçekleşen ziyarette, yeni yönetimin hedefleri ve ilçeye yönelik planlanan çalışmalar ele alınırken, yerel gündeme ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Keklik, Taşdemir ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, kamu kurumlarıyla uyumlu çalışmanın önemine dikkat çekti.

        Ziyaret programı çercevesinde Taşdemir ve beraberindeki heyet, İlçe Emniyet Müdürü Rasim Demirelli’yi de ziyaret etti. Emniyet teşkilatıyla iş birliği ve koordinasyonun ele alındığı görüşmede, ilçenin huzur ve güvenliği için ortak çalışma vurgusu yapıldı.

        Başkan Taşdemir, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, "İlçemizin huzuru, güvenliği ve gelişimi için tüm kurumlarımızla uyum içerisinde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        Ziyaretler, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler