Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın Nazilli ve Söke ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) açılışının 106. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi.


        Nazilli'de Aydın Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu'nda yapılan törende, öğrenciler şiirler okudu, çeşitli dans ve gösteriler sahneledi.

        Günün anlam ve önemine ilişkin düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Kaymakam Huriye Küpeli Kan, Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ve Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz tarafından verildi.


        - Söke

        Söke Spor Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Kocagöz Ortaokulu öğretmeni Huri Aydın, 23 Nisan 1920'nin millet egemenliğinin ilan edildiği önemli bir tarih olduğunu belirtti.

        Konuşmanın ardından öğrenciler şiir okudu, halk oyunları ve jimnastik gösterileri sundu.

        Programda, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

        Törene, Söke Kaymakamı Ali Akça, Söke Belediye Başkan Vekili Şeref Başar, Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Özkan, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ozan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Fuçular ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uğurlu da katıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler