Edremit'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.
Balıkesir'in Edremit ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.
Şehit Öğretmenler İlkokulunda düzenlenen törende, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'daki saldırılarda yaşamını yitirenler anıldı.
Okul Müdürü Mehmet Kul, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'daki olaylar için çok üzgün olduklarını ifade ederek, ölenlere rahmet, yaralananlara da şifa diledi.
Okul öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde çeşitli halk oyunları ve tekvando gösterileri yaptı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.