Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce düzenlenen değerler eğitimi programlarında ortaokul öğrencilerine güzel ahlak, ilkokul öğrencilerine ise şükretmenin önemi anlatıldı.
        Mehmet Fatma Dedeoğlu Kur'an Kursunda gerçekleştirilen programlarda, öğrenciler yaş gruplarına göre farklı konu başlıklarında bilgilendirildi. Kur'an kursu öğreticisi Vildan Yasemin Erdem, ortaokul öğrencileriyle bir araya gelerek, 'Peygamber Efendimiz ve güzel ahlak' konusunda sohbet etti. İlkokul öğrencilerine yönelik programda ise Fatma Ertaç ile Saliha Tosun tarafından 'Bollukta ve darlıkta şükretmek' konusu ele alındı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler