Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, sabah mesaisine çarşı turuyla başladı.
        Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, sabah saatlerinde kent merkezindeki çarşı esnafını ziyaret etti. İş yerlerini tek tek gezen Vali Sözer, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Gerçekleştirilen program kapsamında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Sözer, vatandaşların talep, görüş ve önerilerini dinledi. Samimi ortamda gerçekleşen buluşmada çarşı esnafıyla çay içen Sözer, günlük yaşamın nabzını tuttu.
        Vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmanın önemine dikkat çeken Vali Sözer, kamu hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi adına saha çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek; "Esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi önemsiyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarını yerinde görmek, hemşerilerimizin taleplerini doğrudan dinlemek bizler için büyük önem taşıyor. Samimi karşılamaları ve misafirperverlikleri dolayısıyla tüm esnafımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler