Velilere dolandırıcılık ve KADES bilgilendirmesi
Bilecik'in Osmaneli ilçesinde velilere dolandırıcılık ve KADES bilgilendirmesi yapıldı.
Bilecik'in Osmaneli ilçesinde velilere dolandırıcılık ve KADES bilgilendirmesi yapıldı.
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Osmaneli Cumhuriyet Ortaokulu velilerine yönelik düzenlenen çalışmada, iletişim yoluyla dolandırıcılık, dolandırıcılık çeşitleri ve KADES uygulaması hakkında farkındalığın artırılması ve olası mağduriyetlerin önlenmesi amacıyla bilgilendirme yapıldı. Etkinlik kapsamında katılımcılara broşür dağıtımı da gerçekleştirildi.
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen farkındalık faaliyetlerinin il genelinde aralıksız devam edeceği bildirildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.