Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA’nın İnegöl ilçesinde bir tamirci, seyir halindeki kamyonetin motor kısmına yatıp arızasını tespit etmeye çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

        Olay, dün Mahmudiye Mahallesi Tabakhane Caddesi’nde meydana geldi. Arızalanan kamyoneti kontrol eden tamirci, sorunun kaynağını bulabilmek için aracın ön kısmına çıktı. Seyir halindeki kamyonetin ön kaputunun altına yatıp, ilerleyen tamircinin tehlikeli yolculuğu çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

        ‘MAZOT KAÇAĞINI BULMAK İÇİN YAPTIM’

        Arızayı tespit etmek için böyle bir yöntem uygulamak zorunda kaldığını belirten Mesut Torun (40), “Arabada bir mazot kaçağı vardı. Durduğu yerde kaçırmıyordu araç, mecbur yüke bindiği zaman kaçırıyordu. Bunu da test etmek için haliyle arabayı çalışır vaziyette denemek lazımdı. O yüzden böyle bir işe kalkıştık. Fazla gezmedik aslında, gezdiğimiz 300-350 metre arasıydı” dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler