Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda piyasa değeri 51 milyon lira olan uyuşturucu madde ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
        Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu suçlarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, 12 Mayıs'ta gerçekleştirilen operasyonda 4 şüpheliden piyasa değeri yaklaşık 49 milyon 500 bin Türk Lirası olan 100 kilogram sentetik kannabinoid yapabilecek 1 kilogram A/M hammaddesi ile piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 500 bin lira olan 1 kilo 250 gram skunk maddesi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı uygulandı, 2 şüpheli ise "uyuşturucu madde ticareti" suçu kapsamında tutuklandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler