Çan'da Bahadırlı köyü hayrı yapıldı
Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Bahadırlı köyünde düzenlenen geleneksel Çiftçi Bayramı ve köy hayrı 2 bin kişinin katılımı ile yapıldı.
Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Bahadırlı köyünde düzenlenen geleneksel Çiftçi Bayramı ve köy hayrı 2 bin kişinin katılımı ile yapıldı.
Çan ilçesine Bahadırlı köyünde öğle namazı öncesinde köy camiinde Kuranı Kerim ve Mevlidi Şerif Tilaveti yapıldı. Kılınan namazın ardından 2 bin kkişiye pilav, yoğurt ve tatlı ikram edildi. Köy muhtarı İsmail Bektaş "Geleneksel Çiftçi bayramı ve köy hayrımıza katılan tüm misafirlere teşekkür ederim" dedi.
Hayır cemiyetine Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Şahin, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.