Sınavı geçen Buldanlı avcılar sertifika almayı hak kazandı
Buldan Kara Avcılar Derneği öncülüğünde düzenlenen avcılık kursunda sınava giren 21 kişiden 19'u başarılı olarak sertifika almaya hak kazandı.
Buldan Kara Avcılar Derneği öncülüğünde düzenlenen avcılık kursunda sınava giren 21 kişiden 19’u başarılı olarak sertifika almaya hak kazandı.
Buldan Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim programı kapsamında avcılara yönelik bilinçlendirme çalışmaları yapıldı. Kurs sonunda düzenlenen sınavda başarılı olan 19 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.
Buldan Kara Avcılar Derneği Başkanı Hakan Aytekin, eğitimlerin temel amacının bilinçli avcılar yetiştirmek olduğunu belirterek, "Yapılan eğitimlerimizde kurallara uyan, doğaya ve yaban hayatının yaşatılmasına katkı sağlayan avcılara gerekli bilinçlendirmeler yapılarak sertifikaları verildi. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.