Diyarbakır'da çeşitli suçlardan aranan 109 kişi yakalandı
Diyarbakır'da çeşitli suçlardan aranan 109 şüpheli yakalandı.
Diyarbakır'da çeşitli suçlardan aranan 109 şüpheli yakalandı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) koordinesinde, ilçe jandarma komutanlıkları ekipleri, asayiş ve diğer suçlardan arananların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdü.
Operasyonlarda, aralarında "kasten öldürme", "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama", "hırsızlık", "başkasının bir malı teslimi veya malın alınmasına karşı koymaya mecbur kılmak suretiyle yağma" suçlarından arananların da bulunduğu 109 şüpheli yakalandı.
Şüpheliler işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.