Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde çevreye silahla rastgele ateş açan şüpheli tutuklandı.

        Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fabrika Mahallesi Şeyh Bedrettin Caddesi'nde 19 yaşındaki S.Y'nin 4 Mayıs'ta av tüfeğiyle çevreye rastgele ateş açmasına ilişkin soruşturma sürüyor.

        Soruşturma kapsamında olay günü polis ekiplerince gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        S.Y, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince, "halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçlamasıyla tutuklandı.

        Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde 4 Mayıs'ta çevreye rastgele ateş açan S.Y. polis ekiplerince yakalanmış, bir gün önce ağabeyiyle yaşadığı sorun yüzünden bu eylemi gerçekleştirdiğini söylediği öğrenilmişti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler