Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Dünya Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen programda, özel çocuklar ve aileleri Elazığ Hipodromu’nda bir araya gelerek at terapisi ve çeşitli etkinliklerle vakit geçirdi.

        Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle engelli çocuklar ve ailelerine yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Elazığ Hipodromu ev sahipliğinde düzenlenen programa, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ İl Emniyet Müdürü Aydın Karan, Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammed Demirçelik, emniyet personeli, özel çocuklar ve aileleri katıldı.Düzenlenen program kapsamında, özel gereksinimli çocukların rehabilitasyon süreçlerine katkı sağlamak amacıyla at terapisi uygulaması yapıldı. Çocuklar uzmanlar eşliğinde atlarla bir araya gelerek keyifli anlar yaşarken, emniyet müdürlüğü ekipleri de çocuklara çeşitli hediyeler takdim ederek yakından ilgilendi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler