Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine bağlı Nasreddin Hoca Mahallesi'nde yüzlerce vatandaşın katılımıyla yağmur ve şükür duası gerçekleştirildi.
        Nasreddin Hoca Mahallesi'nde her yıl düzenli olarak yağmur ve şükür duası etkinliği gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz günlerde de yine yüzlerce vatandaş dua etmek için bir araya geldi. Katılımcılar, vaktin namazının kılınmasının ardından imam eşliğinde ellerini semaya açtı. Edilen duada Allah'tan rahmet, bereket ve şifa dilendi. Duanın ardından misafirlere yemek ikram edildi.

        "Bütün masrafı köylüler karşıladı"
        Etkinlikle ilgili konuşan Nasreddin Hoca Mahalle Muhtarı Doğan Başka, "Biz bugün burada yağmur ve şükür duası yapmaktayız. Organizasyon köylünün yardımıyla yapıldı, bütün masrafı vatandaş karşıladı. Duamızı yaptıktan sonra bin kişiye kadar yemek verdik. Bu etkinliği her sene yapıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler