Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişiyi darbettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, inşaat işçisi evli ve üç çocuk babası E.A'yı İlkadım ilçesinde darbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan evli ve bir çocuk annesi S.Ç. (24) ile kardeşleri L.T. (39), O.T. (30) ve A.T. (19) ile yeğeni H.T'nin (19) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.Ç, L.T ve O.T. mahkemece tutuklandı, A.T. ve H.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        İddiaya göre, inşaat işçisi evli ve üç çocuk babası E.A. (35), daha önce aralarında evlilik dışı ilişki bulunan evli ve bir çocuk annesi S.Ç'yi (24) arayarak yeniden görüşmek istediğini söylemiş, görüşmeyi kabul eden S.Ç, İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde buluştuğu E.A'yı, ellerini ve gözlerini bağladıktan sonra başına sopayla vurarak darbetmişti. E.A, daha sonra S.Ç'nin haber vermesi üzerine olay yerine gelen kardeşleri L.T, O.T, A.T, ile yeğeni H.T. tarafından da darbedilmişti.

        Vatandaşların ihbarı üzerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, buradaki müdahalesinin ardından Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan E.A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilmişti.

        Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili S.Ç, L.T, O.T, A.T. ve H.T'yi gözaltına almıştı.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler