Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Rehberlik mesleğiyle ilgili bütün konularda, dün olduğu gibi bugün de Bakanlık olarak rehberlerimizin çözüm ortağıyız." değerlendirmesinde bulundu.

        Bakan Avcı, 21 Şubat Dünya Rehberler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Türkiye'nin dünyada turizmde adından söz ettirmesinde, sektörün yapı taşı rehberlerin hayati bir payı bulunduğunu belirten Avcı, Türkiye'yi ziyaret eden misafirleri en doğru biçimde bilgilendiren ve her konuda onların elinden tutan rehberlerin aynı zamanda fahri bir kültür ve barış elçisi olduğunu ifade etti.

        Bakan Avcı mesajında şunları kaydetti:

        "Rehberlik mesleğiyle ilgili bütün konularda, dün olduğu gibi bugün de Bakanlık olarak rehberlerimizin çözüm ortağıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün rehberlerimizin Dünya Rehberler Günü’nü kutlar, sağlık ve afiyet içinde nice başarılı çalışmalar dilerim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler