Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Sarıveliler ilçesinde 6 gündür kendisinden haber alınamayan Fatma Uyanık'ın (32) bulunması için çalışmalar sürüyor.

        Alınan bilgiye göre, Fatma Uyanık, annesi Zahide Uyanık ile geçen hafta ilçeye 15 kilometre uzaklıktaki bahçelerine gitti.

        Geceyi burada geçiren anne ile kızı, ertesi sabah bahçede bir süre çalıştı. Daha sonra ilçe merkezine yalnız dönen anne Uyanık, akşam olmasına rağmen kızının bahçeden gelmemesi üzerine jandarma ve polis ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu.

        İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ve AFAD ekipleri, Uyanık'ın bulunması için çalışma başlattı. Köpeklerin de katıldığı aramalarda, 6 gündür haber alınamayan Fatma Uyanık'a ulaşılamadı.

        - "Zorla kaçırıldığından şüpheleniyorum"

        Anne Zahide Uyanık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geceyi kızı ile birlikte yaylada geçirdikten sonra kendisinin ilçeye döndüğünü söyledi.

        Kızının da bahçede bir süre daha çalıştıktan sonra öğle saatlerinde ilçe merkezine döneceğini kendisine söylediğini anlatan anne Uyanık, şunları kaydetti:

        "Hava kararıncaya kadar bekledim. Gelmeyince kardeşlerine ve jandarmaya haber ettim. Her yerde aranıyor. Şimdiye kadar hiçbir iz bulunamadı. Eve getirmek için bahçeden kopardığı 2 lahana yolun kenarında bulundu. Bahçemiz yolun kenarında. Yıllardır gidip geliyoruz, hiçbir sorunumuz yoktu. Önceden isteyenler oldu. Devamlı 'Ben evlenmek istemiyorum' derdi. Herkes tarafından sevilen biri. Konuştuğu, sevdiği biri olsa bize söylerdi. Zorla kaçırıldığından şüpheleniyorum. Gözü yaşlı bekliyoruz. Kızımın bulunmasını istiyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler