Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Erzurum'un Palandöken ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılan bin 410 dairenin hak sahipleri çekilen kurayla belirlendi.

        Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yaptığı yazılı açıklamada, İmar İskan Konutları, Hasan-i Basri, Çatyolu ve AK-Kent olarak bilinen bölgelerde bir inşaat firmasınca yapılan ancak ilgili firmanın ruhsat ve denetimi olmadan verdiği vaatlerinden ötürü mağdur olanlar için TOKİ'nin Palandöken ilçesi Yıldızkent semtindeki Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde bin 410 daire inşa ettiğini anımsattı.

        Söz konusu dairelerin hak sahiplerinin Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki kurayla belirlendiğini ifade eden Sekmen, söz konusu yerleşim yerinde cami, meydan, park ve sosyal donatı alanlarının da oluşturulacağını aktardı.

        Sekmen, bu yatırımların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yapıldığını ifade ederek şöyle devam etti:

        "İlimizde gerçekleştirilen bu yatırımları alnımızın akıyla yürütüyoruz. Bizden desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Başbakan Yardımcımız Sayın Recep Akdağ'a, milletvekillerimize, AK Parti Erzurum İl Başkanlığımıza ve projenin her bir etabında bizimle gece gündüz demeden çalışan TOKİ Başkanımız Ergün Turan'a teşekkür ediyorum."

        Yıldızkent'te yapılan 108 ve 120 metrekarelik B-1,C-1 ve C-2 tipi TOKİ konutlarının, peşinatsız ve uygun ödeme koşullarıyla hak sahiplerine teslim edileceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler