Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde evine giren hırsızlar tarafından, içinde altın, döviz ve bir miktar para bulunan çelik kasanın çalındığı ileri süren kişi, jandarmaya başvurdu.

        Alınan bilgiye göre, Ortaköy Mahallesi'nde oturan Almanya'dan emekli Mustafa Coşkun (83), iki katlı evinin üst katındaki, içinde altın, döviz ve bir miktar para bulunan çelik kasanın yerinde olmadığını fark etti.

        Evin penceresinin de kırıldığını fark eden Coşkun, kasanın hırsızlar tarafından çalındığını düşünerek, jandarmaya başvurdu.

        İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, evde inceleme yaptı. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

        Ev sahibi Mustafa Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 40 yıla yakın Almanya'da çalışarak bir miktar para biriktirdiğini söyledi.

        Bu birikimini altın, döviz ve Türk lirası olarak evin üst katına koyduğu çelik kasa içinde bugüne kadar muhafaza ettiğini dile getiren Coşkun, "Bunca yıllık birikimim dün çalınmış. Garaj çatısından çıkarak, üst kattaki evin pencere camını kırmışlar ve içeri girmişler. Kasanın üstünde televizyon vardı. Onu aşağıya indirmişler ve çelik kasayı alıp aşağıya indirmişler. Evin kapısını da açık bırakarak kaçmışlar. Hırsızların bulunmasını istiyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler