Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'de Valilikte düzenlenen "Halk Toplantısı"nda uyuşturucu satan oğlunu ihbar ederek Validen oğlunun tutuklanmasını isteyen baba, iki haftadır eve gelmeyen oğlunun bulunmasını istiyor.

        Kentte demir ustası olarak çalışan 4 çocuk babası Ali G. (52) gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli Valiliğince her ayın ikinci salı günü vatandaşların sorunlarını doğrudan dile getirebilmeleri için düzenlenen "Halk Toplantısı"nda Vali Hasan Karahan'dan uyuşturucu kullandığını ileri sürdüğü 19 yaşındaki oğlu Muhammed G'nin tutuklanmasını istediğini söyledi.

        Ali G, toplantının ardından bir vali yardımcısı ile görüştüğünü belirterek, "Sayın Valime teşekkür ettim benimle ilgilendiği için. Oğlum birkaç haftadır evde yok. Ablasının telefonunu almış gitmiş. Küçük kızım abisini uyuşturucu kullanırken görmüş. Bana da bunu anlattı. İki ay önce hastanede tedavi gördü. Sonra tekrar uyuşturucu madde kullanmaya başladı." diye konuştu.

        Oğlunun bu durumuna çare bulmak için "halk toplantısı"na gitmek zorunda kaldığını ileri süren Ali G, şunları dile getirdi:

        "Oğlum uyuşturucuya başladığı zamanlarda eve geç geliyordu. Şüphelendim ve takip ettim. Bazı kişilerle görüştüğünü gördüm. Oğlumu önce uyuşturucuya alıştırmışlar. Daha sonra da sattırmaya başladıklarını öğrendim. Oğluma nasihat ettim olmadı, zaman zaman dövdüm yine olmadı. Çevremde yardım istemediğim kişi kalmadı. Benim çocuğum yandı, başkalarının çocukları yanmasın istiyorum."

        Çocuklarının haram lokma yememesi için yaşına rağmen inşaatlarda çalıştığını anlatan Ali G, "Benim ve ailemin can güvenliği yok. Benim oğlum tutuklansın. Biz çile çekelim. Bir baba için zor ama oğlum tutuklanırsa en azından birkaç kişi kurtulur, benim vicdanım rahat olur." sözlerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler