Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük'te bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı çocuk hayat mücadelesini kaybetti.

        Cumayanı köyü yakınlarında bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan Berat Hamleci (8), kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

        Berat Hamleci, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailesi tarafından hastaneden alınan Berat Hamleci'nin cenazesi, akşam saatlerinde Karabük'e getirildi ve Cumayanı köyünde toprağa verildi.

        İstanbul'dan Karabük'e gelen Yunus Y. yönetimindeki 34 VS 0184 plakalı otomobil, 7 Ekim'de Cumayanı köyü yakınlarında bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan Berat Hamleci'ye çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle yola düşen Hamleci yaralanmış, doktor olan Yunus Y, ilk müdaheleyi yaptığı çocuğu otomobiliyle Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürmüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler