Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA'DAN SONRA ŞİMDİ KAYSERİ'DE

        - İSOTLAR GRUP BÜNYESİNDE BULUNAN AYKAN MOTOR; 1996 YILINDA VOLKSWAGEN TEMSİLCİLİĞİYLE DALGALANDIRDIĞI BAYRAĞI BAŞARISIYLA ADANA'DAN KAYSERİ'YE TAŞIDI.

        ADANA (İHA) - Adana'da yarım asırlık bir geçmişe sahip olan İsotlar Grup bünyesinde bulunan Aykan Motor; 1996 yılında Volkswagen temsilciliğiyle dalgalandırdığı bayrağı başarısıyla Adana'dan Kayseri'ye taşıdı.

        Adana'da Audi ve Volkswagen markalarıyla yaklaşık 20 yıldır hizmet veren Aykan motor; Aykan Volkswagen İncirlik, Aykan Dod ikinci el (Adana), Aykan Scania (Mersin-İstanbul) yetkili satış ve servis hizmetleriyle faaliyetlerine devam ederek otomotiv sektöründe tecrübesiyle yeni yatırımlara devam ediyor.

        Adana ve Mersin'den sonra Kayseri ve Osmaniye'de de otomotiv yatırımlarına yenilerini ekleyen Aykan Motor; Kayseri'de Aykan Volkswagen, Aykan Audi, Aykan Seat ve Aykan Dod ikinci el ile hizmet veren tek yetkili bayi olma özelliğini taşıyor. Bunun yanı sıra Osmaniye'de tamamlanmak üzere olan showroomuyla Türkiye'nin en büyük Volkswagen yetkili satıcısı olma özelliğini taşıyor.

        İLK CONCEPT SHOWROOMU

        1996 yılında dünyaca ünlü Alman otomotiv devi Volkswagen'in Adana'nın Seyhan İlçesi'nde Türkiye'nin ilk concept showroomunu kuran Aykan Motor, mekanik, kaporta ve boya atölyesi, yedek parça bölümü, yeni araç stok sahası, satış sonrası test sahası, misafir kafeteryaları ve idari bölümleriyle donatılmış tesiste yıllardır verdiği kusursuz hizmetle sağladığı güvenle kurumsallığını kanıtladı.

        Volkswagen'le başlayan otomotiv sektöründeki deneyimini 2006 yılında kurduğu Aykan Audi ile genişleten firma, markanın satış ve servis sonrası hizmetiyle başarısını perçinledi. 2011 yılında ise hizmeti tüm Adana geneline yayarak Yüreğir İlçesi bölgesinde Volkswagen "Aykan İncirlik'i hizmete açtı.

        "KAYSERİ İLE TÜM İÇ ANADOLU'YA HİTAP EDİYORUZ"

        İç Anadolu'nun merkezi konumundaki Kayseri'de Aykan Volkswagen, Aykan Audi, Aykan Seat ve Aykan Dod ikinci el hizmeti veren tek yetkili bayisi olan 16.800 m2 kapalı 4500 m2 düzenlenmiş açık alandan oluşan concept mağazada yarım asırlık otomotiv tecrübesiyle hizmet veriyor.

        Aykan Osmaniye; 4500 m2'si açık ve 4500 m2'si kapalı olmak üzere toplam 9000 m2 alanda Volkswagen satış-servis ve Audi servis hizmetiyle Haziran ayında açılıyor. Böylelikle Aykan, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Bölgesi'ndeki müşterilerine daha hızlı ulaşabilecek.

        (ELF-Y)

        07.05.2015 15:26:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler