Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAKOÇ, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

        İSTANBUL (İHA) - MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı olan Erdem Karakoç, MHP iktidarının önceliğinin iş, aş ve ekmek olacağını belirtti.

        MHP, İstanbul'da semt semt sokak sokak seçim çalışmalarını yürütüyor. MHP'nin İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı olan Erdem Karakoç, seçim çalışmaları için Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni ziyaret etti. Burada sağlık çalışanları ve hastalar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Erdem Karakoç, devletin vatandaş için daha iyi hizmet üretmesi gerektiğini söyledi. İstanbul'un birçok devletten daha büyük olduğunu vurgulayan Karakoç, sağlık alanındaki kurumların daha da yaygınlaştırılması ve sayılarının artırılması gerektiğini söyledi. Vatandaşın özellikle diş sağlığı konusunda büyük sıkıntıları olduğunu belirten Erdem Karakoç, "İstanbul'da kurulan 3-5 hastaneyle bu iş çözülemez. Vatandaş bu hastanelerden sıra alabilmek için aylarca sıra bekliyor. Bunun acilen çözülmesi gerekir" dedi.

        "ASGARİ ÜCRET AÇLIK SINIRI ALTINDADIR"

        Daha sonra Kocasinan Camii'nde vatandaşlarla buluşan MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Erdem Karakoç burada da sıcak şekilde karşılandı. Vatandaşların sorularını cevaplayan Karakoç, MHP iktidarının önceliğinin iş, aş ve ekmek olduğunu vurguladı. Erdem Karakoç, şunları söyledi:

        "İnsanımızın bugün en büyük problemi işsizliktir. İşsizlik oranı ve sayısı resmi yetkililerin açıkladığının çok üstündedir. İş-Kur'a müracaat ederek iş arayanların sayısını vererek işsizlik bu kadardır demek mümkün değildir. İstihdama yönelik yatırımlara öncelik verilmemesi sonucu işsizlik böyle patlamıştır. Üniversite mezunu gençlerimiz de lise mezunlarımız da işsizdir. Çalışanlarımız da emeklerinin karşılığını yeterince alamamaktadır. Türkiye'de asgari ücret açlık sınırının altındadır. Onun için MHP iktidarında ilk yapacağımız asgari ücreti 1.400 TL'ye çıkarmak olacaktır. İnsanımızın ekmeği, aşı ve işi için siyaset yapıyoruz. Milletimizi refah içinde huzurlu şekilde yaşatmak için siyaset yapıyoruz. Siyasetteki amacımız kin, garez ve nefret değildir. Rövanş siyaseti yapmıyoruz. Bizler Türk milliyetçileriyiz. Milletimizin mutluluğundan esenliğinden başka amacımız yoktur. İlk dönemlerinde her satırda garip gureba diyenlerden son 5 yılda bu sözü hiç duymadık. Çünkü onlar fakirlikten kurtulup milyon dolarlarını eurolarını nasıl saklayacaklarının telaşını düştüler. Bizim sevdamız milletimizle. İnşallah 7 Haziran'da millet ile ona sevdalı olanlar kavuşacaktır."

        Erdem Karakoç, daha sonra esnaf ziyaretlerini sürdürürken; semt pazarına da giderek satıcı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcı esnafın sorunlarını dinleyen Karakoç, "Enflasyon oranlarını hesap edenler gelip pazarı görmeliler. Vatandaşın yarım kilo sebze alabildiğini kendileri farkına varmalıdır. Elbise askılığı ile enflasyon hesaplanmaz. Vatandaşın mutfağına girenle enflasyon hesaplanır" dedi.

        (YM-YHY-Y)

        13.05.2015 18:05:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler