Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞEHİT DÜŞEN ASKERLERİN İSİMLERİ ÜST GEÇİTLERDE YAŞATILIYOR

        BEKİR KOCA

        TRABZON (İHA) - Trabzon'da ülkenin farklı yerlerinde görev sırasında şehit düşen askerlerin isimleri üst geçitlere verilmeye başladı.

        19 Haziran 2012'de Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Komando Onbaşı Ali Yasin Erosmanoğlu'nun ismi de Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle alınan kararla Ortahisar ilçesi Yenimahalle Devlet Sahil Yolu üzerinde yeni yapılan üst geçide verildi.

        Şehit Erosmanoğlu'nun isminin yazılı tabela üst geçide monte edilirken, 2000 yılında cezaevlerindeki Hayata Dönüş Operasyonu'nda Çanakkale Cezaevi'nde çıkan olaylarda şehit olan jandarma komando er Mustafa Mutlu'nun ismi ise Hızırbey Mahallesi eski Devlet Sahil Yolu üzerindeki üst geçide verildi.

        (BK-OK-Y)

        15.06.2015 09:04:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler