Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKSARAY'DA GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

        YASİN CAN

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Valisi Şeref Ataklı başkanlığında ayda bir olarak düzenlenen "Ortak Paylaşım ve Genel Değerlendirme Toplantısı" Devlet Su işleri 44. Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde yapıldı.

        Vali Ataklı, DSİ'nin sorumluluk alanı içerisinde yatırım ve hizmetlerinde aksamaya meydan vermeden faaliyetlerini sürdürdüğünü bunun kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlıklı şekilde yürütülmesi ile yapıldığını söyledi. Vali Ataklı, kamu hizmetlerinde hiçbir kurumun aksamaya meydan vermeden çözüm odaklı çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

        Vali Ataklı, "Aksaray'da başlattığımız ve ayda bir olarak düzenlenen 'Ortak Paylaşım ve Genel Değerlendirme Toplantıları devam ettireceğiz. Düzenlenen toplantıların hedefi bellidir. Kurumlar arası işbirliğinin en iyi şekilde sağlanması. Etkin hizmet üretimi ile vatandaşlarımızın ve kentimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak. Bunun için her kurum sadece kendi hizmet alanı içerisinde değil diğer kurumlarla da işbirliği yaparak ortak sorunlara çözüm odaklı yaklaşım ve etkinlik sağlayacaktır" dedi.

        DSİ 44. Şube Müdürü Murat Nazar'dan bilgi alan Vali Ataklı, tarımsal alanda sulama göletleri projeleri, taşkın koruma projelerini gerçekleştiren DSİ'nin Aksaray'da önemli hizmetler yürüttüğünü söyledi. Kalebalta Köyü Göleti ve sulaması ile Sağırkaraca Göleti ve Sulaması, Ağaçören Kütüklü Göleti ve sulaması işlerinin tamamlandığını belirten Vali Ataklı, Sarıyahşi Sırabük 2 Göleti ve Sulaması, merkez Altınkaya Göleti ve Sulaması projelerinin devam ettiğini belirtti. Yuva Köyü ve Taşpınar kasabasının taşkın koruma ihalelerinin yapıldığını ifade eden Vali Ataklı, taşkın koruma işleri devam eden Acıpanar, Altınkaya ve Gözlükuyu da da çalışmaların yılsonuna tamamlanacağını belirtti.

        Vali Şeref Ataklı'nın başkanlık ettiği toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Vali Yardımcıları Gürkan Karaman, Kubilay Ant, Şahin Bayhan, Armağan Önal, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

        (YC-AH-Y)

        13.08.2015 16:16:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler